Buli van, majd jövök PREMIER

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 06/09/2021
-

Helyszín
Generációk Művelődési Háza - Kazinczy utca padlás

Kategóriák


komplex színházi nevelési előadás

 

Aliz élete 19 éve alatt még sohasem került olyan helyzetbe, ahol komolyan dilemmáznia kellett volna, hogy megszegjen írott vagy íratlan szabályokat. Jó, persze, ő is késett már el otthonról, nézett csúnyán a szomszéd bácsira, felejtett el házi feladatot írni, és hazudott már másoknak és magának is. De semmi balhé. Semmi emlékezetes kihágás.

Ez a nap is olyannak indult, mint a többi. Nyári szünet, álmosító meleg, kisvárosi nyugalom. Talán túlságosan is nagy nyugalom. Nyugtalanítóan hétköznapi… Mintha nem is lenne igazi… És hogy kerül ide egy pingvin?

Aliz hirtelen a történések középpontjában találja magát, és kemény döntési helyzetekbe kerül, melyeket néha ideje sincs jól végiggondolni. Ki tudja, hová vezet mindez?

A résztvevő fiatalokkal történetünk alapján megkíséreljük rekonstruálni a valós eseményeket. Lehetséges forgatókönyveket keresünk arra, hogy egy-egy döntés meghozatala után mit lehet tenni, hogy ne a legrosszabb történjen. Egyáltalán hogyan lehet egyszerre kalandosan, és mégis biztonságban élni? Lehetséges-e?